Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect.

zaterdag 2 mei 2015

STUNT

Hoi allemaal!

Gisteren hadden we een examenstunt op school. Dan mogen alle examenklassen doen wat ze willen. Toen we gisterochtend aankwamen op school (50 meter voor de ingang), werd je al besmeerd met verf, bestempeld en beklad met stiften. Sommige mensen werden van hun fiets getrokken en moesten opdrukken of werden door plastic knuppels geslagen. Het thema was spookhuis. Alle examenleerlingen waren verkleed als bebloede dokter, zombie, monster, pop of clown. Nadat we onze fietsen hadden weggezet, moesten we in de rij staan voor een spookhuis. Maar dat wisten we toen nog niet... In het spookhuis werd je van je vrienden en vriendinnen vandaan getrokken en moest zelf maar de weg eruit vinden. Je moest onder touwtjes kruipen en er stonden allemaal examenleerlingen langs de kant die ondertussen verf op je smeerden en je bang gingen maken. Dat was best eng, maar ook erg leuk natuurlijk! Uiteindelijk kwam je met een enorme omweg bij je domein aan. Normaal doe je daar 2/3 minuten over, maar nu deden we er 30/45 minuten over. Het was ook niet mogelijk om er snel doorheen te gaan of een andere route te nemen. Als je dat wel probeerde werd je vast getapet aan de prullenbak of opgesloten in een kooi, haha!




Er stond ook een doolhof voor ons klaar. En je kon suikerspinnen, ijsjes, popcorn en broodjes kroket halen. Ook kon je in een fotohokje foto's maken. Hier moest je natuurlijk wel allemaal voor betalen, maar gelukkig was het wel goedkoop!



Vorig jaar, in de eerste klas, had ik geen idee wat ik kon verwachten. Mijn vriendinnen/veel mensen zeiden dat het heel erg zou worden. Tape in je haar krijgen was uit eindelijk het ergst. Dit jaar werd je 1000000x beklad met stempels, stiften, verf, scheerschuim, glitters, vaseline, pennen, nepbloed en krijt. Maar uiteindelijk vond ik het een hele leuke dag!

Liefs,

Anne

_____________________________________________